Activiteiten > Wijnbar Spots op WestDe Spiegeltent, die op het plein staat in het centrum van Westouter, is het centrale ontmoetingspunt van Spots op West. Carpevino is sinds 2015 bij de Spiegeltent aanwezig op het festival (centrum Westouter) met een bar met wereldwijnen uit meer dan 25 verschillende landen. Alle wijnen zijn per glas of per fles te koop. De uitgelezen gelegenheid om eens op ontdekking te gaan in de boeiende wijnwereld.


De bar wereldwijnen is elke dag van het festival geopend tot 1 uur 's nachts. De bar opent op donderdag om 17 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag om 11 uur.


In de Spiegeltent is er gratis inkom en elke avond muziek. Overdag is er ook animatie op de dorpsontmoetingsplaats. Naast de wijnbar is er ook een ruim aanbod aan eetgelegenheid.


Afspraak terug volgend jaar. Van harte welkom!


Meer info over Spots op West op www.opendoek.be/spotsopwest. Lees hieronder verder over vorige edities.


2017


Carpevino was naar goede gewoonte terug aanwezig in 2017. De wijnkaart werd opnieuw lichtjes aangepast met onder andere een groter aanbod rosť, wat het elk jaar goed doet, en nu ook een rosť bubbel. Op het festival zelf werd ook ingezet op suggestiewijnen bij de etensmogelijkheden. Neem zeker een kijkje in ons Fotoarchief voor sfeerbeelden van deze geslaagde derde editie.2016


2016 was opnieuw een nationale editie, maar de internationale bar wereldwijnen werd goed bevonden en dus was Carpevino dit jaar opnieuw van de partij. Door een kleinere Spiegeltent was er binnen geen plaats meer voor de bar, die daarom naar buiten werd verplaatst bij de eetgelegenheden. Een gouden zaak, zo bleek, vooral dankzij het geweldige weer.


Enkele aanpassingen aan de wijnkaart leverde een minstens even geslaagde combinatie op. Bent u bij ons langsgeweest en weet u niet meer welke wijn u heeft gedronken, dan kan u deze terugvinden op de wijnkaart hieronder. Gezondheid!


Voorkant wijnkaart 2016: witte wijn uit AustraliŽ, Bulgarije, Chili, Duitsland, Griekenland, Luxemburg, Mexico, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, RoemeniŽ, TsjechiŽ, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika. Achterkant wijnkaart 2016: rode wijn uit ArgentiniŽ, BosniŽ-Herzegovina, BraziliŽ, GeorgiŽ, Hongarije, ItaliŽ, Libanon, Marokko en Slovakije, rosťwijn uit Frankrijk en SloveniŽ, en schuimwijn uit Groot-BrittaniŽ en Spanje.


2015


Carpevino was voor de eerste keer aanwezig op de tiende editie van het festival met een bar in de Spiegeltent aan de linkerkant van het podium. Het Belgische theaterfestival Spots op West wou zijn tiende editie vieren met een internationale editie, en daarbij mocht een wereldwijnenbar niet ontbreken. De bar wereldwijnen was geopend op de openingsavond op dinsdag 7 juli vanaf 19 uur, en in het weekend, vrijdag 10 tot en met zondag 12 juli, van 10 uur 's morgens tot 1 uur ís nachts. Aanbod: schuimwijn uit Engeland of Spanje, witte wijn uit AustraliŽ, CaliforniŽ, Duitsland, Griekenland, Luxemburg, Mexico, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Portugal, RoemeniŽ, TsjechiŽ of Zuid-Afrika, rosť wijn uit Frankrijk of RoemeniŽ, rode wijn uit ArgentiniŽ, BraziliŽ, Chili, GeorgiŽ, Hongarije, ItaliŽ, Libanon, Marokko, Portugal, SloveniŽ of Slovakije, en een borreltje uit Denemarken. De wijnkaart vindt u hieronder, voor sfeerbeelden kan u terecht in ons Fotoarchief.


Voorkant wijnkaart 2015: witte wijn uit AustraliŽ, CaliforniŽ, Duitsland, Griekenland, Luxemburg, Mexico, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Portugal, RoemeniŽ, TsjechiŽ of Zuid-Afrika, of een borreltje uit Denemarken. Achterkant wijnkaart 2015: rosťwijn uit Frankrijk of SloveniŽ, rode wijn uit ArgentiniŽ, BraziliŽ, Chili, GeorgiŽ, Hongarije, ItaliŽ, Libanon, Marokko, SloveniŽ of Slovakije, en schuimwijn uit Engeland en Spanje.