Foto's

De Open Deur van Carpevino in november 2023 was alweer een groot succes, dank zij de schitterende combinatie van heerlijke wijnen van overal uit de wijnwereld en prachtige bijpassende gerechtjes, bereid door chef Olivier van De Rentakker

Bekijk foto's

12 Hongaarse wijndomeinen kwamen hun wijnen voorstellen.  De talrijke klanten van Carpevino kwamen ontdekken en genieten.  Na de eerste Hongaarse wijnbeurs in 2021 was dit alweer een voltreffer en een bevestiging van de zeer goede kwaliteit en diversiteit van de Hongaarse wijnen!

Bekijk foto's

Om de goede klanten, die Carpevino tijdens de moeilijke coronaperiode volop blijven steunen zijn, te bedanken, organiseerde Carpevino op 4 oktober 2021 een receptie en dit in aanwezigheid van niemand minder dan Miss België!  Hierbij een fotoreportage.

Op die receptie werden ook de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de eindejaarsactie van Handelsgids. Talrijke tevreden klanten hadden immers al 2 jaar op rij Carpevino tot vriendelijkste handelaar van Ieper gestemd (en dit najaar gaan we voor de hattrick!!!) en heel wat daarvan vielen ook in de prijzen.  

Bekijk foto's
Feest 10 jaar Carpevino

Dit feest vond plaats in de Rentakker.  Het is des te memorabeler omdat het voor velen het laatste feest was voor de lockdown wegens de coronacrisis.  Een honderdtal aanwezige klanten van Carpevino genoten van fijne hapjes en lekkere wijnen.

Op die avond werd door Handelsgids.be ook de award uitgereikt voor de "Vriendelijkste handelaar van Ieper" en die award gaat voor het tweede jaar op rij naar Carpevino.  Hierbij dan ook een hartelijke dank aan alle klanten voor de positieve reviews!

Bekijk foto's
Feest 10 jaar wijnclub Boechon

Dit werd gevierd met een sterrenetentje in Hostellerie St. Nicolas, dat ook een wereldreis werd dank zij de aangepaste wijnen van Carpevino.

Bekijk foto's
Wijn- en Cultuurreis Hongarije

Met dit groepje klanten trok Carpevino reeds voor de tweede maal op ontdekking naar Hongarije.  Een mooie mix van wijn, gastronomie, cultuur en plaatselijke folklore.  Ditmaal bezochten we de regio's Villány in het zuiden (waar sommige van de beste rode wijnen ter wereld gemaakt worden) en Eger (gekend van het "stierenbloed") en Tokaj (met de beste zoete wijnen ter wereld) in het oosten.  We maakten ook een tussenstop in de Puzsta op zoek naar het mangalicavarken en om te genieten van een heerlijke goulash.

Bekijk foto's

Op afspraak | Wenst u buiten de uren te komen?

Neem contact op

© 2024 Carpevino - Johan Carpentier | BE0872.763.537

Webbureau In2Red